Hitlera i naci tehnologije:

Hitler je navodno otišao u južnu Ameriku a vojne trupe i izabrani na Antarktik valjda. Zapisan je veliki nedostatak najmoderniji podmornica na kraju rata, kad su saveznici skupljali oruzje nacista. Postoje i svjedočanstva nacističkih pilota koji tvrde da su zadnje dane rata vidjeli Hitlera s najbližom ekipom te naci vodstvom kako se ukrcava u zrakoplove i odlazi. Nedugo nakon odlaska, saveznici su krenuli s ogromnom flotom napadati Antarktik. Izgovor je bio nekakva ekspedicija, vojna vjezba ne znam. Javljali su strahovite gubitke. Pričali su o letjelicama ogromne brzine koje se dizu s polova i unistavaju ih ko muhe. Vrativsi se u Washington, jedan general je rekao vladi da povećaju domet nuklearnog oružja na Antarktik te da od tamo prijeti opasnost. Nakon toga, dolazi do zabrane prelijetanja ikakvih letova preko polova. Ako niste znali, vama je zakonom zabranjeno prelijetanje preko polova. Rusi su cijelo vrijeme hladnog rata javljali da se većina NLO-a diže s područja južnog pola. Inače, sjeverno američki piloti, nakon rata javljaju da su NLO-i koje su susreli imali nacističke znakove na sebi te da su piloti bili iznimnog arijskog izgleda. Ta nova arijska civilizacija koju su nacisti stvorili zove se Novi Berlin. To je supernapredna civilizacija, daleko iznad naše, koja je vjerovatno u nekakvom sporazumu s civilizacijama unutar planete. Naravno, ti kontakti s tima iznutra datiraju još iz trećeg reicha a kod tajnih drustava, nosioca reicha i prije. Nacisti su tridesetih iznenada počeli s ogromnim zanimanjem za Antarktik. Slali su razne ekspedicije tamo. Za vrijeme tih ekspedicija iz zraka su bacili na tisuće i tisuće malih svastika po ledenoj površini. Novoosvojeni teritorij se nazvao Neu schwaben land. Grand Admiral Karl Donitz , sredinom rata javlja da je stvorena pomoću njihovih superpodmornica baza na kraju svijeta koja je neunistiva. Baza se radila od tridesetih do sredine rata. Podmornicama se prevozio materijal itd. Podmornica U-530 je na kraju rata napustila luku u Kielu i nestala. Vratila se nakon rata iz pravca Antarktika i pojavila u Agrentini. Kazu da je 16 ljudi u posadi , u podzemne ledene podrume ostavila sve dokumente i relikvije iz doba reicha. Podmornica u 977 je napavila slicnu stvar. Navodno nisu prenesene samo relikvije nego i mnogo drugih stvari i ljudi. 1990, jedan autor govori da je u Argentinskim mornaričkim dosjeima iz rata nasao slike nacističkih baza, koje su mogle primiti 8000 ljudi. Kažu kad su na kraju rata pitali Staljina gdje je Hitler, on je u šali odmahnuo i rekao 'vjerovatno u juznoj americi na ljetovanju'. :)





navodna slika hitlera u argentini 1965. godine!

nešto navodno pokupila Amerika , nešto Rusija ili večina 90% prešla u tkz novu švabiju na antartiku valjda , nemam blage zato i je teorija a ima ih mnogo . . .Smile

http://forum.net.hr/forums/t/206514.aspx

pogledaj vamo i neke ćeš stvari shvatit što se tiče Amera i njihovih aviona . . . Smile

Letece krilo...

Pa da vidimo, njemci su napravili Gotha 229 mlazni lovac-bombarder u obliku leteceg krila sa namjerom da naprave avion koji može letjeti 1000km/h, s doletom 1000km, i da pri tom ponese 1000kg bombi. Lovac je trebao uništavati avione tako da ih zasuje bombama dok su na uzletištu.

Par slika...



Uglavnom... ameri su preoteli prototip, i na temelju njega razvili svoj zrakoplov


Uglavnom, premda je bombarder bija fenomenalan pokazala se jedna mana kod leteceg krila... uglavnom, letece krilo premda aerodinamicki stabilno ima "trimu" stabilnost... odnosno zrakoplov se pri letu konstantno ljuljao, i time iscrpljivao posadu, uglavnom inace izvrstan bombarder je zbog toga propao.

Poslje toga sa suvremenom tehnologijom dolaze digitalni kontrolori koji omogucavaju nestabilnim zrakoplovima da lete (F-16, SU-27, F-15...) i ameri opet koriste letece krilo koje ima sve potrebne prednosti da naprave B-2.

Dolaskom 1944. godine testiran je usavršeni ratni model "Haunebu 2 Do-Stra" (Dornier STRAtospharen Flugzeug/stratosferska letjelica) koji je mogao letjeti u bliži svemir. Napravljena su dva prototipa. Ovi divovski strojevi visoki nekoliko katova imali su posadu od 20 ljudi, te mogli postići nadzvučne brzine iznad 21 000 km/h. SS je nastojao izraditi tendere za serijsku proizvodnju i u tvrtkama "Junkers" i "Dornier", no ipak je na kraju izabrana tvrtka "Dornier".


Haunebu 2





Kraj rata je onemogućio proizvodnju serijskih modela, ali je zato konstruiran prototip od 71 metar u promjeru zvan "Haunebu 3". Navodno je ova letjelica kapaciteta 32 člana posade, koja je razvijala brzine do 40 000 km/h i mogla ostati u zraku i po nekoliko tjedana.










ubiti mene zanimaju te letjelice ocigledno neki dokazi postoje i slike samo dam i je znati ko tu tehnologiju drzi u ladici ako su te letjelice mogle u ono vrijeme raditi to što se piše, zanima me šta mogu onda danas, iči van galaksije. To bi trebale a naši se muče s svemirskom postajom. Po svemu tome prošlo je 60 godina i vec smo trebali imati pokretnu svemirsku postaju i istrazivati svemir.





idemo ispocetka (ima tu sigurno nekakvih nedostataka pa ih slobodno dopunite ove podatke koji su tu vecinom sam našao na wikipedija-i)
vrste motora
1. parni stroj -1765godine napravio James Watt ubiti napravio redizajn

2. oto-motor (dizel ili benzinac)-Prvi motor principijelno sličan današnjima, konstruirao je 1860. godine Lenoir (poznat je kao Lenoir-ov motor). Sasvim je suvišno govoriti o upotrebnoj vrijednosti tog motora, ali ipak ga pamtimo kao prvi motor koji je uspio u praksi provesti teorijska načela rada motora sa unutrašnjim sagorijevanjem.
3. elektro motor - Nikola Tesla negdje oko 1884g
4. raketni motor-
Još 1927. godine pripadnici njemačke udruge za svemirski let (Verein fur raumschiffahrt) su počeli svoje prve eksperimente na pravljenju rakete na tekući pogon.

5. nuklearni (kod brodova i podmornica) ako neko ima kakve podatke u svezi 5 ,6 molio bi link nekakav
6. nešto sam nacuo da postoje nekakvi ionski al nisam siguran

a kamo spada ovaj motor (elektromagnetski gravitacijski motor 1939 g navodno izumljen),
koji su nacisti koristili u letecim tanjurima to mi nije jasno.
bune me neke stvari napr. da je rat trajao još 6mj do 1godinu duze njemci bi pobjedili jer svi vele da je
hitler imao naj mocnije oruzje ali da mu je došlo prekasno znaci fali mu tih godinu dana. iz povjesti vidimo
da su SS-ovci izumili prve rakete koje su slali na englesku. ok to su napravili i to stoji u povjesti zapisano
uzmemo u obzir da je Drugi svjetski rat poceo 1. rujna 1939. a zvanicno završio 2. rujna 1945.
zašto su SS-ovci istrazivali raketni poogon ako su veci imali elektromagnetski gravitaciski i
pomocu tih letjelica mogli su nas sve pokositi u kratkom vremenu.

I za sami kraj neki rezime i otvaranje nove teme koju ću pokušati istražiti:
Niko ne može reći da li su nacisti zaista imali kontakte sa vanzemaljcima ili nisu. Krajem 1930-ih godina, Njemačka je imala samo 57 podmornica, a tokom četiri godine II Svjetskog rata izgradila je 1663 modernih, tehnološki naprednih podmornica i stavila ih u upotrebu. Kako je to bilo moguće kada su Nijemci oskudjevali sa materijalom i bili bombardovani od strane Saveznih snaga?
Ufolozi su nekoliko puta pretpostavili da je nacistička ekspedicija došla do NLO-a i kontaktirala posadu. To se najvjerovatnije dogodilo na Himalajama. Većina istraživača misli da su ti kontakti bili od obostranog interesa. Alieni su dobili materijal za popravak svemirskih vozila, dok su nacisti došli do novih saznanja i tehnologija.

Amerikanac Kenneth Arnold, tvorac pojma "leteći tanjir", nije bio prvi koji je vidio leteće tanjire na nebu. Britanski i američki piloti bili su svjedoci tog fenomena tokom II Svj. rata. Pucanje u te objekte nije izazvalo nikakvo oštećenje!
Dana 14.10.1943. zapovjednik Britanskih zračnih snaga, R. Holmes, izjavio je da je vidio nekoliko velikih svijetlih diskova za vrijeme bombardovanja Schweinfurta. Objekti nisu reagovali na paljbu. Američki piloti-presretači koji su letjeli iznad njemačke teritorije u zimu 1945. godine, također su vidjeli NLO-e.
Raul Streicher, 85, iz Njemačke, dao je senzacionalnu izjavu za "Der Spiegel" 2000. godine. Starac tvrdi da je zapravo on prvi čovjek koji je bio u svemiru, a ne Yury Gagarin! Dodao je je da je prvi put bio u orbiti 1945. godine. To je zvučalo kao apsolutna bajka, pa je "Der Spiegel" izvršio specijalnu istragu tog slučaja i proučio povjerljive arhive Trećeg Reich-a. Istraga je pokazala da starac nije lagao!